Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kek na mukama

Uništili ih kartoni i ozljede: Rijeka bez "pola momčadi" čeka Dinamo

Riječanima se osim prvog poraza sezone dogodilo puno toga lošeg u Osijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je u Gradskom vrtu ostala bez ijednog boda, ali možebitno i bez četiri važne karike uoči velikog okršaja s Dinamom na Rujevici ovog petka.

Marko Vešović isključen je u 35. minuti utakmice zbog dva žuta kartona, a čak i da je ostao samo na jednom, ne bi mogao igrati protiv Modrih jer bi mu to bio akumulirani treći žuti.

Prije negoli je Vešović dobio crveni karton, Rijeka je ostala bez Filipa Bradarića koji se ozlijedio. Napravio je bolnu grimasu držeći se za lijevo rame i tek će se vidjeti hoće li moći nastupiti protiv Dinama s obzirom na to da je utakmica već za tri dana.

Bradarića je zamijenio Mate Maleš koji je u posljednjih 20-ak minuta dvoboja dobio dva žuta kartona i također ga neće biti protiv Dinama.

Ne zna se niti što će biti s Darijom Župarićem koji se u 89. minuti srušio na travnjaku i odvezen je kolima Hitne pomoći.

Kada se svemu ovome pridoda i odlazak Stefana Ristovskog (službeno predstavljen kao novi igrač lisabonskog Sportinga), onda je jasno da će Matjaž Kek imati velike glavobolje prilikom sastavljanja početnog sastava za susret s Modrima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider