Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki interes

Maksimir krcat za derbi: Dinamo otvorio tribinu sjever gore

S obzirom na veliki interes navijača od samog početka prodaje Dinamo je par dana uoči utakmice uložio dodatni napor kako bi u što kraćem roku napravio sve potrebne radnje da bi tribina sjever gore bila otvorena za derbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su rasprodani planirani kapaciteti maksimirskog stadiona za današnji derbi Dinamo - Hajduk, koji počinje u 19.00 sati, klub je odlučio otvoriti i dodatne tribine, i tako će navijači za pristupačnih 10 kuna moći gledati derbi i sa tribine sjever gore, objavio je u nedjelju Dinamo na svom internetskom portalu.

Što spremaju Boysi i Torcida i hoće li 'modri' ginuti za 'gazdu' i trenera?

VIDEO Torcidin vlak za Zagreb: Jug Maksimira bit će pun!

S obzirom na veliki interes navijača od samog početka prodaje Dinamo je par dana uoči utakmice uložio dodatni napor kako bi u što kraćem roku napravio sve potrebne radnje da bi tribina sjever gore bila otvorena za derbi. Ulaznice za derbi mogu se kupiti na "ticket pointu" ispod zapadne tribine u nedjelju od 10 do 19.45 sati.

S obzirom na najavu dolaska velikog broja navijača Hajduka, za koje je rezervirana tribina Jug, i dugačkih kolona pred blagajnama stadiona u Maksimiru, očekuje se da bi nedjelnjoj utakmici između Dinama i Hajduka moglo nazočiti više od 20.000 gledatelja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider