Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi dugo bez gola

Lako je tako biti trener: Luis Enrique iznenađen

Trener Barcelone Luis Enrique iznenađen je što su Messi, Suarez i Neymar u golgeterskoj krizi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Enrique je nakon poraza 0:2 od madridskog Atletica i ispadanja Barcelone iz Lige prvaka priznao da je njegova momčad bila loša, ali isto tako nije krio iznenađenje nešto lošijom formom napadačkog trojca - Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar.

Žestok okršaj u tunelu: Rakitića i suca 'razapeli', a trener i zvijezde u totalnoj 'banani'

Argentinac nije zabio već 452 minute i ovako loš niz nije imao u posljednjih šest godina pa se itekako može pričati o trenutnoj situaciji kao o problemu. Uz to, nisu već drugu utakmicu zaredom zabili gol i u prvenstvu imaju dva poraza u nizu.

"Jasno je da trenutno nismo u najboljoj mogućoj formi. Nije bio naš dan. Zbog čega je tako? Pa, ne znam. Ovo nije naša najbolja verzija i jasno je da dosta toga možemo poboljšati. Igrači su se trudili, to je najbitnije. Ja sam 99,99 posto odgovoran za poraz", rekao je Luis Enrique pa nastavio:

"MSN? U zadnjih nekoliko utakmica im je bilo teže postići golove nego inače. Da, iznenađuje me to malo."

Ipak, okreće se mogućnosti osvajanja dvostruke krune, što će navijačima sigurno biti melem na ranu.

"Koliko ja znam, svaki trener čija je ekipa osvojila dvostruku krunu može reći da je to bila odlična sezona. Naravno da smo tužni, jer željeli smo ponovno osvojiti sve, ali više to nije moguće. Ostaje nam izazov da osvojimo Primeru i Kup."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider