Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na muci se poznaju junaci

Lovrenu je teško: Ponekad zaista ne znam gdje se nalazim

Liverpool danas očekuje važan prvenstveni dvoboj protiv Swanseaja jer su Redsi u borbi za poziciju u Europi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, igračima su misli već u uzvratnoj utakmici polufinala Europa lige protiv Villarreala, što je vrlo opasno, pa ih Klopp pokušava usredotočiti na prvenstvo.

''Šef je rekao da to moramo zaboraviti. Prvo je Swansea, a onda moramo dati sve od sebe u utakmici u četvrtak. Imamo veliku, veliku priliku da odemo do finala. Sve je moguće na Anfieldu. Optimist sam, da budem iskren. Vjerujem u momčad, iako nas poraz boli. Igrali smo dobro 90 minuta, a oni su zabili iz jedine šanse'', rekao je Dejan Lovren u razgovoru za Daily Mail.

Prvu su utakmicu protiv Villarreala izgubili 0:1, ali njihovi navijači uvjereni su da se na Anfieldu to može nadoknaditi.

''Trebamo odigrati kao protiv Borussije, ali ne i ponoviti početak utakmice. Moramo biti pametni i prilika će doći. Klopp je pozitivac, uvijek. Zna da imamo priliku, ali da moramo biti bolji.

Dejan Lovren već je prilično umoran, sezona je dugačka i naporna.

''Imali smo toliko utakmica ove sezone da ponekad ne znam gdje spavam, ne znam gdje se nalazim. Probudim se i pomislim: 'Gdje sam?' Ali navikao sam na to'', zaključio je hrvatski branič.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider