Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u završnici

VIDEO Villarreal srušio Liverpool u zadnjem napadu, sjajna utakmica Šahtara i Seville

Villarreal je kod kuće pobijedio Liverpool s 1-0, dok su Šahtar i Sevilla odigrali 2-2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvim polufinalnim utakmicama Europske lige Villarreal je kod kuće pobijedio Liverpool s 1-0, dok su Šahtar i Sevilla odigrali 2-2. Uzvrati su za sedam dana u Sevilli i Liverpoolu.

U Lvivu su Šahtar i branitelj naslova Sevilla odigrali 2-2 u utakmici u kojoj je Sevilla povela, Šahtar preokrenuo, da bi osam minuta prije kraja španjolska momčad ipak izbjegla poraz. Poveli su gosti već u 6. minuti kada je Vitolo iz blizine ispod ukrajinskoga vratara pogodio mrežu. Šahtar je uspio preokrenuti već u prvom poluvremenu zahvaljujući svom Brazilcu Marlosu.

On je u 23. minuti iskoristio dubinsko proigravanje Rakitskog i izjednačio na 1-1, a u 36. minuti je s lijeve strane naciljao glavu Tarasa Stepankenka koji dovodi Šahtar u vodstvo. U 81. minuti je dosuđen kazneni udarac za Sevillu nakon što je Ferreyra srušio Virola, a Kevin Gameiro je precizan s "bijele točke" za konačnih 2-2.Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, dok je Eduardo ušao u igru u sudačkoj nadoknadi.

Dvoboj na stadionu Madrigal u Villarrealu počeo je na sjajan način - odavanjem počasti poginulim navijačima Liverpoola u Hillsboroughu prije 27 godina. I na terenu je bilo miroljubivo, strijelci se nisu iskazali, a najveću priliku propustio je napadač Redsa Roberto Firmino koji je u 65. minuti pogodio vratnicu. I kad se činilo da će susret završiti bez golova, u drugoj minuti sudačke nadoknade za Španjolce je zabio Adrian Lopez na dodavanje Denisa Suareza. Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta za Liverpool.

VIDEO ŠAHTAR - SEVILLA 2-2 (Marlos 23, Stepanenko 36/Vitolo 6, Gameiro 82pen)

VIDEO VILLARREAL - LIVERPOOL 1-0 (Adrian Lopez 90+2)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider