Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'ja sam čist'

Pavasović reagirao na optužbe Gredelja: 'Te osobe nisu vrijedne moje pažnje'

Nakon napada odvjetnika Brune Marića na bivšu upravu Hajduka reagirao je Ljubo Pavasović...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Stobreču se danas dogodio huliganski čin u kojem je napadnut hrvatski nogometni sudac Bruno Marić. Skupina huligana napala je daruvarskog suca dok je objedovao u jednom ugostiteljskom objektu te mu je nanijela ozljede zbog kojih je morao biti hospitaliziran.

Za vrijeme dok je bio na kirurškom odjelu u splitskoj bolnici njegov odvjetnik Vladimir Gredelj iznio je teške optužbe na račun bivših članova Hajduka, predsjednika Marina Brbića i člana upravnog odbora Ljube Pavasovića. Njih je zajedno s novinarima okrivio za ovaj čin.

S gospodinom Pavasovićem razgovarao je novinar Nove TV Vlado Boban.

* Odvjetnik Vladimir Gredelj je iznio optužbe na račun gospodina Brbića, Orepića pa čak i nas novinara da smo krivi za napada na Brunu Marića. Kako vi to komentirate?

"Žalosti me što je došlo do tog napada, ali me isto tako žalosti da osoba koja bi trebala biti dovoljno educirana na takav način, iz jednog huliganskog akta, stvara jednu šire incidentnu situaciju što je apsolutno plasirano. Ono što želim naglasiti je da sam ja oslobođen optužbi da sam ikome prijetio u prošlosti i mislim da ovo nije ništa drugo osim još jednog Gredeljevog vapaja za pojavljivanjem u javnosti", rekao je bivši član Upravnog odbora Hajduka Ljubo Pavasović.

* Hoćete li ga možda pravno goniti?

"Ja Gredelja ne poznajem i ne želim se njime baviti. On zajedno s Marićem vodi jedno osam postupaka protiv mene, međutim niti imam vremena i želje, niti smatram da su te osobe vrijedne moje pozornosti da bi se bavio nekim tužbama protiv njih", zaključio je Pavasović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider