Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika podrška

Lijepa gesta Slovana: Na stadion mogu svi navijači Hajduka s ulaznicom

Večeras će Hajduk imati i veću podršku navijača nego što se mislilo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je UEFA odbila zahtjev domaćina za većim kontingentom ulaznica kojeg su htjeli ustupiti Hajduku, na stadionu će ipak biti više od 550 navijača koliko je bilo predviđeno na gostujućem sektoru.

Podsjetimo, sve ulaznice su personalizirane, a češka je policija najavila provjeru svih koji ulaze na stadion. Ipak, Slovan je javio Hajduku kako će na stadion pustiti sve one koji se pojave s ulaznicom makar na njoj bilo ime nekog domaćeg navijača koji ju je preprodao. Uvjet je samo da navijači iz Hrvatske s tim ulaznicama odu na gostujući sektor gdje bi trebali biti uredno pušteni i s ulaznicama s drugih tribina.

Shvatili su domaćini kako će stići stotine navijača Hajduka koji bi se mogli pokušati probiti na bilo koju tribinu, a tamo bi bili izmiješani s navijačima Slovana. Radi sigurnosti je bolje proširiti gostujući sektor gdje se sad očekuje preko 800 pristalica Bijelih.

Baklje znače probleme za Hajduk

Nadamo se samo da navijači neće nanijeti novu štetu Hajduku nekim ispadom. Bilo kakva pirotehnika (čak i petarda) ili neki znak povezan s rasizmom i fašizmom (kao slovo 'U' na zastavi u Kopru) mogli bi Hajduk jako skupo koštati.

Takvi ispadi znače možda i prazan stadion u, ako bude sreće, Europskoj ligi. A to znači milijuni kuna manje u siromašnoj blagajni Hajduka. Ili izravnije, svatko tko radi ispade, radi i protiv Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider