Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast

Lijepa gesta navijača Liverpoola kako bi podigli Lovrenovo samopouzdanje

Hrvatski nogometni reprezentativac prolazi kroz težak period, a sve je kulminiralo prijetnjama smrću njegovoj obitelji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su protekli dani bili vrlo teški za hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, navijači Liverpoola odlučili su učiniti nešto lijepo za stopera Redsa kako bi mu podigli samopouzdanje, objavili su u srijedu britanski mediji.

Lovren je bio meta žestokih kritika nakon što je Liverpool 22. listopada u Premierligi poražen od Tottenhama na Wembleyju sa 1:4. Hrvatskog reprezentativca krivilo se za prva dva gola Spursa, a menadžer Jurgen Klopp nije htio čekati poluvrijeme već ga je nakon samo pola sata zamijenio.

S tim kritikama nije bio kraj hajke na Lovrena preko društvenih mreža, jer je stoper Liverpoola putem Instagrama dobio poruku u kojoj se prijeti smrću njegovoj obitelji.

Kako bi mu olakšali težak period kroz koji trenutno prolazi, dio navijača Redsa pokrenuo je inicijativu da Lovren bude u konkurenciji za klupsku nagradu za igrača listopada.

Da je njihova inicijativa pala na plodno tlo, svjedoči podatak kako je Lovren skupio devet posto glasova navijača i plasirao se na treće mjesto. Doduše, vjerojatno neće prestići krilnog napadača Mohameda Salaha, koji vodi sa 55 posto glasova, ali nema sumnje kako će Lovrenu ovo makar malo popraviti raspoloženje.

Maribor i West Ham prije stanke

Inače, Liverpool se malo popeo na ljestvici Premierlige uvjerljivim domaćim trijumfom protiv Huddersfielda, a prije reprezentativne stanke čekaju ih još po jedna europska i prvenstvena obveza.

Večeras će na Anfieldu ugostiti Maribor kojeg su prije dva tjedna u Ljudskom vrtu pregazili sa 7:0, a u subotu ih čeka utakmica na nož u gostima kod Bilićeva West Hama kojemu gori pod nogama i svaki bod mu je dragocjen u borbi za ostanak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider