Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City gazi prema tituli

Dramatičan kraj: Bilić u 97. minuti ostao bez dragocjenih bodova!

Engleska Premierliga u subotnjem programu 10. kola ponudila je nekoliko zanimljivih susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 10. kolu Premierlige u dramatičnoj završnici West Ham je osvojio bod na gostovanju u južnom Londonu kod fenjeraša Crystal Palacea. Zapravo, bolje je reći kako je klub bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića izgubio dva boda.

Lijepu prednost stekao je West Ham već u prvom poluvremenu. U 31. minuti je Chicarito donio Čekićarima vodstvo koje je u 43. povećao Andre Ayew.

Početkom nastavka domaćini su smanjili iz jedanaesterca kojeg je realizirao Luka Milivojević i bacili sve karte u napad, ali činilo se da će obrana West Hama izdržati njihove nalete. I bilo je tako, sve do sedme minute sudačke nadoknade kada su braniči Čekićara nonšalantno pristupili Wilfriedu Zahi što je on iskoristio i iz okreta, kraj dvojice gostujućih igrača, pogodio donji lijevi kut za prvi ovosezonski remi i tek četvrti bod Crystal Palacea.

Subotnji program 10. kola Premierlige ponudio je još nekoliko zanimljivih utakmica. U prvom susretu je Manchester United je s 1:0 svladao Tottenham pogotkom Anthonyja Martiala u 81. minuti.

Pobjede Uniteda, Cityja, Liverpoola...

Manchester City je s 3:2 slavio kod West Bromwich Albiona te i dalje ima pet bodova prednosti pred gradskim rivalom. Leroy Sane, Fernandinho i Raheem Sterling bili su strijelci za momčad Pepa Guardiole koja je u dosadašnjih 10 kola postigla nevjerojatnih 35 golova. Uspiju li zadržati ovakav tempo, City bi do naslova prvaka mogao stići uz postignutih više od 100 golova.

Liverpool je bez Dejana Lovrena s 3:0 riješio Huddersfield. Svi golovi pali su u nastavku nakon što je u 42. minuti Mohamed Salah propustio iz penala donijeti prednost Redsima. Ipak, Daniel Sturridge, Roberto Firmino i Georginio Wijnaldum su poentirali za uvjerljivi trijumf Liverpoola.

Puno teže je do pobjede došao Arsenal protiv Swanseaja. Završilo je 2:1 i to nakon što su gosti od 22. minute vodili. U 51. je Sead Kolašinac izjednačio, a u 58. Aaron Ramsey donio preokret.

Stoke je kao gost svladao Watford s 1:0, a strijelac pobjedničkog pogotoka bio je Darren Fletcher.

Na identičan način je slavio i Chelsea kod Bournemoutha. Tri boda aktualnim prvacima donio je Eden Hazard.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider