Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapjevali mu za oproštaj

Legendo, zbogom: Na svom Braču pokopan Stanko Poklepović

Na posljednjem ispraćaju i pogrebu legendarnog Špace govorili su u ime Hajduka predsjednik Jasmin Huljaj i klupski kroničar Jurica Gizdić.

Pokopan Stanko Poklepović (Foto: Miro Gabela/hajduk.hr) (Foto: Miro Gabela/hajduk.hr)

Na splitskom groblju Lovrinac jutros je održan ispraćaj za legendarnog trenera Hajduka Stanka Poklepovića, koji je u 81. godini života preminuo na Badnjak, kada je ova tužna vijest zatekla mnogobrojnu hajdučku obitelj.

Obitelj, brojni prijatelji, suradnici, bivši i sadašnji igrača, poznanici i navijači stigli su na Lovrinac kako bi ispratili velikog Špacu na njegovo posljednje počivalište na mjesnom groblju u Milni na Braču.

"Stanko Poklepović pokopan je nešto iza 14:00 u Milni, bio je to emotivan trenutak za sve hajdukovce, posebno one koji su bili prisutni na posljednjem ispraćaju. Sa šalom Hajduka na lijesu i uz stihove pjesme 'Kada umren umotan u bilo' ispratili smo šjor Stanka na put prema nekom boljem mjestu. Na kraju mu samo možemo još jednom izreći veliko hvala na svemu što je napravio za svoj Hajduk", objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider