Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svi kupuju, a real...

Chelseajeva 'pljuska' Realu: Zidane ostao bez velike želje

Kako se očekivalo N'Golo Kante je napustio redove engleskog prvaka Leicester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Conte pokvario je posao europskom klupskom prvaku Real Madridu nakon što mu je ispred nosa 'ukrao' francuskog veznjaka N'Gola Kantea. Prema pisanju francuskog Le Parisiena Kante je novi igrač Chelseaja koji je engleskom prvaku Leicester Cityju platio 35 milijuna eura za usluge neumornog trkača.

Spomenuti medij navodi da je Kante potpisao petogodišnji ugovor s Chelseajem, ali uz nepoznate uvjete suradnje. Istovremeno je odbio 120 tisuća funti tjedne plaće koliko je nudio Leicester za novi potpis.

Real Madrid bio je najveći kandidat za dovođenje francuskog reprezentativca, no Chelsea je bio konkrentniji. Otkupna klauzula Kantea iznosila je 26 milijuna eura, a Chelsea je, kako bi pokvario posao Realu, odmah dao 35!

Odlazak Francuza bilo je samo pitanje vremena, pogotovo kada je Leicester prije svega 10 dana potpisao Nampalysa Mendyja, igrača koji igra na istoj poziciji kao i Kante.

Real Madrid je tako i dalje bez pojačanja za novu sezonu i ako nastavi biti tako 'nježan' u pregovorima pitanje je hoće li mu ostati išta na tržištu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider