Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prioritet u Madridu

Real kreće po Zidaneovu veliku želju: Tko ga ne bi volio dovesti?

Španjolska Marca je na naslovnici u srijedu odaslala snažnu poruku u smjeru King Power stadiona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid će ovo ljeto posebnu pažnju posvetiti dovođenju zadnjeg veznog Leicester Cityja i francuske reprezentacije N'Golo Kantea. Marca je povodom toga na svojoj naslovnici jasno dala do znanja da je Zinedine Zidane pokazao veliki interes za igrača Leicestera.

Španjolci dalje navode kako Kante u svom ugovoru ima klauzulu od 25 milijuna eura, što ne bi trebalo predstavljati problem za klub poput Reala. U zadnjem veznom francuske reprezentacije Zidane bi mogao dobiti igrača sličnog Makeleleu, ali i konkurenciju Casemiru u držanju vezne linije.

Casemiro je trenutno jedina prava Realova opcija na poziciji zadnjeg veznog. A veznjak Leicestera bi došao kao iznimno pojačanje i nadogradnja momčadi koja iduće sezone konačno želi osvojiti titulu u Primeri.

Međutim, za usluge Kantea nije zainteresiran jedino Real. Veliko zanimanje pokazao je i PSG pa bi ova utrka mogla biti vrlo zanimljiva.

Da je Kante na izlaznim vratima Leicestera pokazuju i špekulacije oko novih pojačanja 'Lisica'. Među njima se najviše spominju 21-godišnji mađarski veznjak Adam Nagy iz Ferencvarosa te kapetan Nice 24-godišnji Nampalys Mendy. I obojica su defanzivni veznjaci.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider