Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovorili i iznos

Mourinho našao prvo pojačanje: Zamjena za Kanea stiže iz Serie A

U idućih 48 sati trebao bi biti realiziran transfer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantna spoznaja da Harry Kane mora na operaciju i da će izbivati tri mjeseca s terena natjerala je Josea Mourinha i Tottenham na hitnu intervenciju.

Spursi su odmah obustavili sve tržišne aktivnosti i sav fokus usmjerili prema dovođenju centralnog napadača koji će koliko-toliko moći zamijeniti njihova kapetana.

I pronašli su ga - engleski mediji pišu kako će u idućih 48 sati Krzystof Piatek odraditi liječnički pregled i potom potpisati ugovor na tri i pol godine.

Odšteta koju će dobiti Milan iznosi 28 milijuna funti, što je otprilike 33 milijuna eura.

Dolazak Ibrahimovića gurnuo Piateka na izlazna vrata

Time bi se trebala okončati neizvjesnost glede Piatekove budućnosti koja ni dosad nije imala svijetle tonove (s obzirom na njegove igre i statistiku), a još manje je to slučaj nakon što su Rossoneri angažirali Zlatana Ibrahimovića.

Piatek je u Milan stigao prije točno godinu dana, u zimskom prijelaznom roku 2019., nakon što je bio pravi stroj za golove u Genoi, u čijem je dresu u jednoj polusezoni postigao čak 19 golova. Na San Siru su Genoi iskrcali 38 milijuna eura jer su bili uvjereni da s poljskim reprezentativcem na duži rok rješavaju pitanje golgetera.

Međutim, Poljak na San Siru nije bio ni sjena igrača koji je oduševljavao u dresu Genoe, u ukupno 39 nastupa zabio je skromnih 15 golova i sve je više nezadovoljnika njegovim učinkom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider