Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasljednik Pavličić-Bekić

HNS smijenio Vlajčevića: Je li posuđivao novac od Dinama?

Uoči nastavka nogometne sezone događaju se zanimljive kadrovske promjene u HNS-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odbor za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza (Davor Šuker, Damir Vrbanović, Zdravko Mamić, Damir Mišković, Ante Vučemilović Šimunović, Ante Kulušić i Đuro Bukvić) sastao se ovog ponedjeljka i donio odluke nužne za nastavak natjecanja u Prvoj i Drugoj HNL.

Najvažnija vijest glasi: Krešimir Vlajčević razriješen je s dužnosti disciplinskog suca Prve i Druge HNL, a njegov nasljednik je Saša Pavličić-Bekić, dosadašnji predsjednik Disciplinske komisije HNS-a.

HNS je svojoj službenoj stranici objavio kako je Vlajčević razriješen dužnosti na vlastiti zahtjev.

Vlajčević je tako postao bivši, a tek treba za vidjeti hoće li i na koji način biti kažnjen on i/ili HNS povodom tužbe koju je Hajduk podnio Upravnom sudu u Splitu protiv HNS-a jer nisu uvažili njihov zahtjev za izuzećem Vlajčevića u sporovima protiv Hajduka i Dinama, s obzirom da je u sklopu Afere Godot izašlo u javnost da je svojedobno posuđivao novac od Dinama.

Dodajmo kako je Pavličića-Bekića na mjestu predsjednika Disciplinske komisija naslijedio Nikša Stolić, Zoran Cvrk je imenovan na poziciju managera za organizaciju utakmica HNS-a te istovremeno prestaje biti povjerenik za sigurnost. Na to mjesto došao je Miroslav Marković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider