Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srna umiruje Bugare

VIDEO Kovač potvrdio tko će igrati umjesto Lovrena!

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je danas poslijepodne trening na stadionu Vasil Levski u Sofiji, a izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna pojavili su se na press-konferenciji uoči treninga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Podigle su se tenzije zbog nečega što nema veze s hrvatskom reprezentacijom. Mi smo jako dobro svjesni što nas sutra čeka“, poručio je izbornik osvrnuvši se na priču o „bugarskim anonimcima“ i navodnom omalovažavanju bugarske reprezentacije od strane nekih hrvatskih medija.

Modrić izazvao pomutnju u Sofiji, Šuker o omalovažavanju Bugara

„Igrao sam ovdje i vrlo dobro znam koliko je teško doći do bodova. I Talijani i Danci morali su se zadovoljiti remijem u prošlim kvalifikacijama“, kazao je Kovač dodavši da mu ne pada na pamet podcjenjivati kvalitetu igrača koji igraju u Lodogorecu, Levskom ili ruskim klubovima.

Kovač je potvrdio da će Domagoj Vida zaigrati umjesto ozlijeđenog Dejana Lovrena. Vida nikada nije igrao s Vedranom Ćorlukom u stoperskom tandemu.

„Nismo prije uvježbavali tu varijantu, radit ćemo danas na treningu“, kaže Kovač koji je zaključio da bodovi s ove utakmice jesu bitnu, ali i da nisu presudni za plasman na Euro.

Darijo Srna također je potvrdio da nitko od hrvatskih reprezentativaca ne podcjenjuje Bugare.
„Neke izjave koje su se pojavile u novinama nisu istinite. Hrvatsku očekuje dvoboj s ozbiljnom reprezentacijom. Čeka nas jako teška utakmica, bit će to pravi test za nas. Mi smo možda favoriti, ali samo na papiru“, zaključio je Srna.

Domaćini očekuju da će se sutra na Vasilu Levskom okupiti najmanje 30.000 navijača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider