Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kralj skandala

VIDEO 'Divlja' zvijezda Reala opet šokira: Pogledajte uradak pun droge i oružja!

Karim Benzema pojavljuje se u "gangsta rap" videspotu koji obiluje scenama oružja, droge i kriminala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da zvijezda Real Madrida Karim Benzema ne može bez skandala.
Naganjanje u luksuznim jurilicama po cestama Madridu bez (oduzete) vozačke dozvole već je postala Benzemina uobičajena praksa.

Još se nije slegla ni prašina oko „slučaja Valbuene“, zbog čega Benzema neće zaigrati na Europskom prvenstvu, a nestašni Francuz uletio je u novu kontroverzu. Imidž opasnog momka s opasnim frendovima potvrdio je nastupom u videospotu francuskog „rappera“ Booba. Radi se o pjesmi pod nazivom „Walabok“, u stilu „gangsta rapa“, podžanru hip-hopa koji se temelji na slikovitim prikazima gangsterskog života i uličnog kriminala.

Spot je očito refleksija svakodnevnog života koji se odvija na rubovima francuskih velegradova, a obiluje prikazima oružja i droge te sumnjivih tipova s lancima oko vratova. I sve to ne bi bilo odveć čudno da se u istom spotu ne pojavljuje zvijezda Reala, velikog španjolskog kluba koji se oduvijek diči gospoštinom i barem nominalno propagira najviše moralne vrijednosti.

Benzema se, doduše, pojavljuje samo u jednoj sceni, u kadru nema droge ili oružja, ali postavlja se pitanje što nogometaš Reala radi i predstavlja u takvom spotu?

Kontroverza je tim veća što se zna da je opterećen brojnim aferama, čak i optužbom da je sudjelovao u ucjenjivanju suigrača iz francuske reprezentacije, Mathieua Valbuenea.

Kako su pisali francuski mediji, Benzema se pred istražiteljima branio da je samo pokušao pomoći svojem prijatelju kojem je htio vratiti uslugu iz djetinjstva. Cinici bi se upitali radi li se o sličnom tipovima kao društvancu iz spota?

U spotu se „naslikava“ i nogometaš PSG-a Layvin Kurzawa, koji je također u prijateljskom odnosu s navedenim francuskim „rapperom“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider