Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
veliki skandal

Šok u Parizu: I Karim Benzema uhićen zbog seks snimke suigrača

Francuska policija privela je zvijezdu Reala Karima Benzemu, javljaju francuski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je nedavno uhićen bivši francuski reprezentativac Djibril Cisse, isto se jutros dogodilo i zvijezdi Reala Karimu Benzemi. On je zadržan u policiji u Versaillesu, prenose francuski mediji. Razlog je isti, istraga o ucjeni francuskog reprezentativca Matthieu Valbuenu eksplicitnom snimkom seksa.

Podsjetimo, Cissea se tereti da je zajedno s trojicom suradnika došao u posjed snimke seksa francuske nogometne zvijezde Matthieua Valbuene i njegove partnerice, te je ucjenjivao sadašnjeg igrača Lyona.

AFP piše kako je Benzema stigao u sjedište pravosudne policije nešto prije devet sati ujutro, a nakon toga je priveden. Informacije su zasad šture, a Le Parisien piše kako je Benzema navodno znao za snimku preko jednog svog rođaka koji je bio u nekoj vrsti kontakta s trojcem koji stoji iza ucjene.

Cisse je u međuvremenu pušten na slobodu, a spominje se ime 39-godišnjeg Axela A. koji je navodno došao u posjed starog telefona Valbuene te je s dvojicom suradnika pokušao izvući 150 tisuća eura u zamjenu za neobjavljivanje snimke seksa.

Benzema i Valbuena o snimci su, piše isti izvor, razgovarali na okupljanju reprezentacije uoči utakmica s Danskom i Armenijom. Navodno je Benzema sugerirao suigraču da plati ucjenjivačima, a sad je glavno pitanje za istražitelje je li se radilo o 'prijateljskom savjetu' ili nečem drugom.

Ukoliko se Benzemi dokaže da je aktivno sudjelovao u ucjeni, prijeti mu čak i zatvorska kazna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider