Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve bliže dogovoru

Juventus na Maksimiru: Pjaca dolazi kao zamjena za Moratu?

Apsolutni vladar talijanskog nogometa uspostavio je kontakt s Dinamom i krenuo u lov na Pjacu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi dan i nova priča vezana za transfer ponajboljeg hrvatskog nogometaša Marka Pjace. Nakon priče da je za ovaj ponedjeljak zakazan liječnički pregled u Milanu, ali u redovima Intera, talijanska Gazzetta objavila je vijest da je kontakt s Dinamom uspostavio i aktualni prvak Italije Juventus.

"Pjaca je idealna osoba koja može nadomjestiti Alvara Moratu (vratio se u Real Madrid) i koja može zamijeniti Juana Cuadrada na desnom krilu (vraća se u Chelsea)", piše talijanski izbor.

Juveu prijeti oštra konkurencija drugih talijanskih klubova poput Milan, Intera i Napolija koji je u nedjelju iskazao svoj interes za njega i Marka Roga. Za obojicu je klub iz Napulja spreman izdvojiti čak 35 milijuna eura.

Dinamo je navodno već odbio ponudu od 15 milijuna eura, te traži 20 za Pjacu. Juventus trenutno daje između 17 i 18 milijuna, tako da možemo reći da je dogovor oko cijene sve bliže i bliže. No i da se dogodi transfer ovoga ljeta to će biti tek nakon što Dinamo okonča svoje kvalifikacije za europske kupove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider