Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uspostavljen kontakt

Napoli daje 35 milijuna eura za Pjacu i još jednog važnog igrača Dinama?

U Italiji se pojavio novi kandidat za dovođenje Marka Pjace, ali i još jednog igrača Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi hrvatski reprezentativac Marko Pjaca zaludio je Italiju svojim nogometnim znanjem i talentom. Inter, Milan i Juventus zainteresirani su za njegovo dovođenje, a novi kandidat koji se uključio u igru je još jedan velikan - Napoli!

Talijanski novinar Alfredo Pedula, čovjek koji je vrlo blizak klubu iz Napulja, objavio je u svojoj kolumni da je Napoli već uspostavio kontakt s Dinamom i da Pjaca nije jedini igrač kojeg želi u svojim redovima. Uz sjajnog krilnog igrača Napoli želi u paketu dovesti još jednog Marka - Roga. Za njih dvojicu navodno je spreman ponuditi 35 milijuna eura!

Pedula navodi da će idućih 48 sati biti vrlo krucijalno u ovim pregovorima, no prema posljednjim informacijama iz Dinama Pjaca ne ide nigdje dok zagrebački klub ne završi kvalifikacije za Ligu prvaka, uspješno ili neuspješno. Tek nakon toga je hrvatski prvak spreman odreći se svog najboljeg igrača, te još nekih drugih poput Roga, Ante Ćorića i drugih...

Spomenimo i da je od popularne Gazzette prije samo koji dan stigla informacija da je zakazan liječnički pregled za Pjacu za ponedjeljak, no je sam igrač kasnije demantirao. Potvrdio je ranije spomenutu teoriju da će u novu sezonu krenuti u Dinamovom dresu, ali to ne znači i da će ostati u njemu. Prijelazni rok traje do 31. kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider