Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kao Maradona i Messi

Ovo je čudesno: Spektakularan prodor koji je raspametio navijače!

Daroviti argentinski nogometaš Seville Joaquin Correa prošao je kroz obranu Maribora u stilu svojih slavnih sunarodnjaka Diega Maradone i Lionela Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sevilla je pobijedila Maribor 3:0 u 2. kolu Lige prvaka. Francuski napadač Wissam Ben Yedder bio je junak utakmice postigavši „hat-trick“, no akciju utakmice, a možda i cijelog kola kreirao je Joaquin Correa.

VIDEO Sevilla - Maribor 3:0

Mladi Argentinac podsjetio je barem na trenutak na svoje slavne sunarodnjake Diega Maradonu i Lionela Messija. U njihovom stilu 23-godišnji ofenzivni vezni Seville provozao je igrače Maribora i asistirao Ben Yedderu za prvi gol Andalužana.

Igrala se 27. minuta, Correa je presjekao loptu na desnoj strani i krenuo u solo akciju. Sjurio se prema golu Slovenaca i na tom putu nanizao trojicu protivničkih igrača, izašao je pred vrata i elegantno odigrao „rolicu“ za laki pogodak Yeddera.

Reakcija navijača Seville sve govori, Sanchez Pizjuan eksplodirao je od sreće. Correa je 2014. prešao iz Estudiantesa u Sampdoriju, a prošlog ljeta je stigao u Sevillu uz odštetu od 13 milijuna eura. U 25 utakmica za Andalužane postigao je četiri gola. Do sada je odigrao dvije utakmice za seniorsku reprezentaciju Argentine i postigao jedan gol.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider