Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Najveći Realov promašaj

VIDEO Zidane "poludio" na uvrijeđenu zvijezdu: Ovo je dokaz da je gotovo!

James Rodriguez pao je u nemilost Zinedine Zidanea i čini se da je na pragu odlaska iz Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

James Rodriguez na pragu je odlaska iz Real Madrida. To bi se moglo zaključiti na osnovu njegova ponašanja na utakmici Lige prvaka sa Sportingom i nakon nje. Kamere su ga uhvatili kako utučeno sjedi na klupi uvučen do očiju u skafander i gotovo da ne daje „znakove života“. Nije se micao ni za milimetar ni kada bi skočila cijela klupa Reala. Nakon utakmice ljutito je odbio razgovor s novinarima.

„Evo vam Dani, razgovarajte s njim, on je igrao“, očito uvrijeđen dobacio je novinarima pokazujući na Carvajala koji mu je u tom trenutku bio najbliži.

Zinedine Zidane navodno je "poludio" kada je vidio kako se ponašao. Francuz očito sve manje vjeruje u Kolumbijca i veliko je pitanje računa li uopće na njega u bliskoj budućnosti. Ne samo da nije bio u prvoj postavi, Zidane ga čak nije slao ni na zagrijavanje, iako se Gareth Bale ozlijedio.

Od prve minute šansu je dao Lucasu Vazquezu, a kada se Bale ozlijedio, radije je uveo Marca Asensija, a kasnije umjesto Isca i Karima Benzemu. Dovoljno da se zaključi kako je Kolumbijac pao u nemilost francuskog stručnjaka.

U dvije godine James se pretvorio od jednog od najpotentnijih mladih igrača svijeta u šestu opciju Reala. Treba li podsjetiti da su Madriđani iskrcali za njega Monacu golemih osamdeset milijuna eura. Bio je programiran da postane nova velika Realova zvijezda, zlatna marketinška koka, no malo toga je išlo po zacrtanom planu.

Nitko u Realu to neće potvrditi, ali James svojim stavom daje do znanja da je na odlasku. Čini se da se i on sam predao, da nema ni volje ni želje boriti se za poziciju u momčadi. Španjolski novinari koji prate Real tvrde da od siječnja ne trenira kako treba i da mu je moral u rapidnom padu već mjesecima. Španjolski mediji proteklih mjeseci pisali su kako je čest gost madridskih noćnih klubova.

Čini se da je od Jamesa digao ruke i Florentino Perez, predsjednik Reala i njegov najveći zaštitnik. Perez ga je spašavao u dva-tri navrata, pledirao je za Jamesa i kod Ancelottija, Beniteza i sada kod Zidanea, koji ga se navodno htio riješiti već ljetos, ali Perez je stopirao transfer, nadajući se da će se James uhvatiti posla i vratiti u formu.

James možda jest bio Perezov ljubimac, ali ključan razlog zašto ga predsjednik nije htio pustiti jest taj što mu nitko ni blizu nije ponudio svotu koju je iskrcao Monacu. Kad bi ga prodao za dvostruko manji novac, Perez bi priznao poraz, priznao bi da je ozbiljno pogriješio, a to nikako nije želio. Nadao se da će se James vratiti u kakvu takvu formu i da će podići cijenu, no čini se da od toga neće biti ništa, barem dok je u Realu.

Ljetos se spekuliralo da su za njega zainteresirani Manchester United i Inter. Proteklih tjedana proširila se i glasina da Real želi „trampu“ s Manchester Unitedom. Navodno je na Bernabeuu sastavljena potencijalna lista igrača koje bi Real bio spreman pustiti u zamjenu za Davida de Geu i Marcusa Rashforda. Puno je spekulacija, a James je gotovo u svakoj. Na kraju bi se mogao upisati u rubriku najvećih Realovih promašaja. I to na vrh ljestvice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider