Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tottenham ispao

VIDEO Neviđeni show u Dortmundu, Real se spasio u "zadnji čas"!

Odigrano je peto kolo Lige prvaka u skupinama E, F, G i H.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim utakmica Dinamo - Lyon i Sevilla - Juventus, odigrano je još šest dvoboja petog kola Lige prvaka.

U skupini E su CSKA Moskva i Bayer Leverkusen remizirali 1:1. Nijemci su vodili od 16. minute pogotkom Kevina Vollanda da bi bod Rusima donio Bibras Natcho u 76. minuti. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer.

VIDEO Monaco - Tottenham 2:1

U drugoj utakmici ove skupine je Monaco, čija je vrata čuvao Danijel Subašić, pobijedio Tottenham 2:1 i osigurao prvo mjesto.

Zajedno s Francuzima u osminu finala će i Bayer dok će Englezi i Rusi u međusobnom obračunu odlučiti o tome tko europsku sezonu nastavlja u Europa ligi, a tko se oprašta od daljnjeg natjecanja.

VIDEO Borussia Dortmund - Legia Varšava 8:4

Pravi festival golova vidjeli su gledatelji na Signal Iduna Parku gdje je Borussia Dortmund svladala Legiju sa 8:4, što je novi rekord Lige prvaka. Do sada je rekordan broj golova postignut u susretu Monaca i Deportiva u studenom 2003. kada je momčad iz Kneževine slavila 8:3.

Poljaci su poveli preko Aleksandra Prijovića u 10. minuti da bi Nijemci do 20. sprašili tri gola (Kagawa dvaput i Sahin). Prijović je još jednom smanjio, ali Ousmane Dembele i povratnik nakon ozljede Marco Reus već do poluvremena rješavaju pitanju pobjednika.

U nastavku su za Borussiju zabili još Reus dvaput i Felix Passlack, a za goste Kucharczyk i Nikolics.

U istoj toj, skupini F, Real Madrid je kao gost svladao Sporting Lisabon s 2:1. Kraljevski klub je poveo preko Raphaela Varanea, a premda su od 64. minute igrali s igračem manje, Portugalci su u 80. uspjeli izjednačiti, strijelac je bio Adrien Silva iz penala. Sva tri boda gostima je donio Karim Benzema u 85. minuti.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, baš kao i Mateo Kovačić koji je u 65. minuti požutio.

U skupini G je Leicester zacementirao prvo mjesto pobjedom 2:1 protiv Club Bruggea (Okazaki, Mahrez / Izquierdo) dok na utakmici Kopenhagen - Porto nije bilo golova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider