Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Davno ga se riješili

Prvi operativac Bilićevog West Hama provocirao Chelsea

Iz istočnog u zapadni London stigao je prijedlog koji će se malo kome svidjeti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jack Sullivan, sin većinskog vlasnika West Hama Davida Sullivana, kao da je jedva dočekao otkaz Joseu Mourinhu u Chelseaju.

Gdje može smijenjeni Mourinho? Najizvjesnije je - nigdje!

Dok se engleski mediji bave uglavnom time tko će naslijediti Portugalca na klupi Bluesa, Sullivan im je predložio ni manje ni više nego Avrama Granta.

Izraelac je trenirao Chelsea u sezoni 2007./2008. i tada je završio na drugom mjestu u Premierligi te je dogurao do finala Lige prvaka i Liga kupa (izgubio od Manchester Uniteda i Tottenhama). Iako su ti rezultati daleko od loših, Grant nije navijačima Chelseaja ostao u lijepom sjećanju i nitko nije previše žalio nakon što mu je Roman Abramovič uručio otkaz.

Ipak, nije Sullivan mlađi Granta slučajno 'preporučio' Chelseaju. U sezoni 2010./2011. s West Hamom je završio na posljednjem, 20. mjestu Premierlige, a s obzirom da su se Čekićari već iduće sezone vratili, Grant je ostao posljednji čovjek s kojim su ispali iz elitnog razreda.

Nakon tog katastrofalnog rezultata Grant je imao i kratku avanturu u beogradskom Partizanu, a trenutno je izbornik Gane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider