Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatrena krila

VIDEO Rakitić najsrčaniji među 'vatrenima': 'Uvijek sve za Hrvatsku'

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dobio je nagradu „Vatrena krila“.

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" za najsrčanijeg reprezentativca u prošloj godini izabrao je Ivana Rakitića, kojemu je ta nagrada uručena u utorak, na svečanosti u Osijeku.

Predsjednik Klub navijača "Uvijek vjerni" Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski veselimo odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Zahvalivši se na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

"Htio sam igrati sutra i u subotu, nažalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji", poručio je Rakitić koji će tako morati sačekati drugu priliku da navuče novi dres hrvatske reprezentacije u službenoj utakmici.

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK "Osijek" Ivica Grnja, a nagrada "Nada godine" pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu.

Svim dobitnicima nagrada čestitao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker. Na kraju svečanosti Ivan Rakitić uručio je vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ček na iznos od 75 tisuća kuna, namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider