Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo se teško odbija

Nemoralna ponuda za Chola: Nude mu bogatstvo za odlazak iz Atletica

Simeonov odlazak se očekivao 2018., ali posrnuli talijanski velikan bi htio ubrzati proces.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasine o odlasku Diega Simeonea iz Atletico Madrida nisu novost, a dodatno ih je pojačao i sam Simeone. On je skratio ugovor za dvije godine; umjesto do 2020. za Atletico je vezan do 2018., a kao najizglednija destinacija nameće se Inter.

Cholo je igrao za milanski klub, a tamo je danas zaposlen njegov veliki prijatelj Javier Zanetti koji ne skriva da želi Simeonea na klupi Nerazzurra. Simeoneov sin Giovanni je izjavio da će njegov otac ''u nekom trenutku sigurno preuzeti Inter'', nakon čega je i sam Cholo priznao da je njegova budućnost plava i crna.

Simeonov odlazak se očekivao 2018., ali Inter bi htio ubrzati proces. Talijanska Gazzetta dello Sport na naslovnici donosi priču o nemoralnoj ponudi Intera koji je pripremio čak 50 milijuna eura za novog trenera. Njihova prva želja je Simeone, a na radaru imaju i Antonija Contea.

Međutim, dolazak Simeona je puno izgledniji. On bi zarađivao 10 milijuna eura po sezoni, cifru koju je u Italiji dobivao samo Jose Mourinho kao trener Intera. Dizanje posrnulog talijanskog diva bio bi veliki izazov za Chola, a prvi cilj je osigurati Ligu prvaka u sezoni 2018./2019. u kojoj četiri kluba imaju izravan plasman u elitno klupsko natjecanje.

Simeone bi ovim ugovorom postao jedan od najplaćenijih trenera svijeta. U Atleticu zarađuje dvostruko manje, a ovom povišicom bi ispred njega ostali samo Pep Guardiola, Jose Mourinho i Carlo Ancelotti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider