Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bliži se kraj jedne ere

Simeone otkrio svoj budući klub: "Moja budućnost je jasna"

Simeone je potvrdio glasine koje već dugo kruže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već dugo kruže glasine o odlasku Diega Simeonea iz Atletico Madrida u Inter. Argentinski stručnjak je igrao u milanskom klubu, a veže ga i prijateljstvo s Javierom Zanettijem koji je nakon igračke karijere ostao u klubu.

Glasine je konačno potvrdio i sam Simeone na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg susreta Lige prvaka s Bayernom. Priznanje je potaknula izjava njegova sina Giovannija, napadača Genoe, koji je rekao da će „u nekom trenutku njegov otac potpisati za Inter.“

„Moja budućnost je jasna, mislim da nemam što komentirati. Puno razgovaram sa svojim sinom; djecom, ženom, sestrom, ocem i svi znaju da ću jednoga dana trenirati Inter. To je ništa novo“, rekao je Simeone.

Njegovu su izjavu brzo prenijeli talijanski mediji, a izazvala je euforiju među navijačima Intera. Oni se nadaju da Cholo može vratiti staru slavu posrnulom talijanskom velikanu.

Špekulira se da će do preuzimanja doći 2018. kada Simeoneu istječe ugovor. Zanimljivo, ugovor je prvotno bio do 2020., ali ga je Simeone skratio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider