Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s tri hica

Nogometaš usmrtio suca nakon što mu je pokazan crveni karton

Nakon nekoliko masovnih tučnjava na argentinskim travnjacima se dogodilo ono najgore...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nagledali smo se svakakvih reakcija igrača, trenera i ostatka momčadskog osoblja nakon što sudac pokaže crveni karton jednom nogometašu. No ono što se dogodilo na niželigaškoj utakmici u Argentini pomaknulo je granicu ludila na razinu za koju smo se nadali da nikad neće.

Glavni sudac utakmice koja se igrala u predgrađu Cordobe ubijen je nakon što je pokazao crveni karton jednom od igrača. S tri hica ga je usmrtio upravo taj isti igrač, nakon što je otišao u svlačionicu po pištolj i vratio se ubrzo potom. Pucao je u glavu, vrat i prsa sucu Cesaru Floresu (48) koji je preminuo na licu mjesta.

Čini se da je jedan od nogometaša pokušao spriječiti tragediju, no i on je dobio metak u prsa. Odmah je prevezen u bolnicu i prema prvim informacijama nije više u životnoj opasnosti.

Da stvar bude gora, nogometaš koji je usmrtio suca uspio je pobjeći i policija za njim još uvijek traga.

Podsjetimo, krajem siječnja i prvog dana veljače dvije masovne tučnjave na travnjaku obilježile su pripremne utakmice u Argentini. Najprije su se potukli nogometaši velikih rivala Boca Juniorsa i River Platea, da bi se prije svega dva tjedna sukobili igrači Estudiantesa i Gimnasije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider