Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
žalosno...

VIDEO Nema mira u Argentini: Nove grozne scene u 'prijateljskoj' utakmici

Nove ružne scene viđene su na argentinskim travnjacima u 'prijateljskoj' utakmici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tjedan dana nakon kaosa na utakmici River Platea i Boca Juniorsa, još jednu nogometnu utakmicu u Argentini obilježila je žestoka tučnjava nogometaša.

U prijateljskom susretu između velikih rivala Estudiantesa i Gimnasia La Plate došlo je do masovne tučnjave igrača. Šake i noge su letjele na sve strane, a u jednom trenutku nekoliko igrača Gimnasije je na podu 'cipelarilo' suparničkog vratara.

Sve je 'zakuhao' veznjak Estudijantesa Santiago Escacibar koji je u trećoj minuti sudačke nadoknade 'polomio' suparnika i izazvao bijes suparničkih igrača. Došlo je do gužve u kojoj su sudjelovali svi igrači, a na travnjak su utrčali i pričuvni igrači kao i članovi stručnih stožera. Kada se činilo kako se situacija ipak primirila došlo je do nove gužve u kojoj se nije znalo tko koga udara.

Estudijantesov vratar Mariano Andujar je poput Mikea Tysona udarao na sve strane, no kada je završio na podu trojica suparničkih igrača su ga izudarala nogama.

"Ovo je sramota za sve nas," kazao je Andujar nakon susreta, dok je predsjednik Estudiantesa Juan Sebastian Veron dodao: "Sve je izmaklo kontroli. Nadam se da će igrači preuzeti odgovornost jer su razočarali sve navijače, ali i cijeli sport".

Razočaran je bio i trener Gimnasije Pedro Troglio.

"Zaista mi nije jasno što se dogodilo. Ovo nema smisla, ovakva atmosfera neće nam donijeti ništa dobroga."

Sudac je ukupno podijelio tri crvena kartona i podijelio 11 žutih kartona, a susret je završio pobjedom Estudiantesa 1-0.

Ovo je već treći veliki incidenta na argentinskim stadionima u posljednjih deset dana, a prvenstvo je pred vratima. Prošlog vikenda pripremni ogled velikana River Plate i Boca Juniorsa obilježilo je čak pet crvenih i devet žutih kartona, te masovna tučnjava igrača. Kod Boce isključena su trojica igrača, a kod Rivera dvojica. Utakmica je na koncu jedva privedena kraju.

Ružne scene viđene su i za vrijeme prijateljske utakmice između Boca Juniorsa i Racinga tijekom koje je sudac isključio dva Bocina igrača.

Argentinsko prvenstvo starta 7. veljače, a naslov prvaka branio Boca Juniors.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider