Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imao pištolj

Huligani brutalno pretukli Brunu Marića: Hitno hospitaliziran!

Huligani su u ugostiteljskom objektu napali nogometnog suca Brunu Marića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni sudac Bruno Marić pretučen je nešto prije 16 sati u restoranu Epetion u Stobreču, javio je novinar Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

"Policija je potvrdila da je u ugostiteljskom objektu pretučen 44-godišnji muškarac te da je jedan napadač priveden. Kriminalistička istraga je u tijeku. Sudac Bruno Marić trenutno se nalazi na kirurškom odjelu u splitskoj bolnici", javio je Mario Jurič iz Splita.

U restoran je kako doznajemo ušlo više maskiranih osoba i napalo daruvarskog suca Marića bejzbol palicama, vatrogasnim šmrkovima i šipkama. Nogometni sudac se tada nalazio u društvu nekoliko osoba, od kojih je jedna bila poznati odvjetnik Vladimir Gredelj, koji je u razgovoru za Novu TV imenovao 'krivce za ovaj čin'.

Marić, koji je navodno u trenucima brutalnog napada izvadio pištolj koji je imao u svom posjedu, je prošao s hematomima i porezotinama zbog čega je odveden na hitni kirurški prijem u splitsku bolnicu. Prema prvim informacijama nitko osim Marića nije ozlijeđen u ovom huliganskom napadu, a policija još traga za počiniteljima ostalim počiniteljima.

Nakon što je objavljeno iz bolnice da će Bruno Marić biti u redu, HNS je oštro reagirao na ovaj huliganski napad.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider