Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"I prije Zidanea..."

Hazard šokirao Chelseajeve i zapalio maštu navijača Reala: Najavio bombastični transfer?!

Sjajni Belgijanac već se dulje vrijeme dovodi u kontekst transfera u Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atmosfera u Chelseaju bitno se popravila nakon što su sredili Manchester City i nanijeli mu prvi poraz u sezoni, zadržavši kakav-takav tračak nade da se i sami mogu upustiti za titulu (za vodećim Liverpoolom zaostaju osam bodova).

No iznad Stamford Bridgea u zraku ostaje jedan veliki upitnik, a ime mu je Eden Hazard.

Fenomenalni Belgijanac koji je već godinama jedan od najboljih svjetskih nogometaša ponovno je zaustavio pregovore s Chelseajem u vezi s potpisom novog ugovora.

Intervju u kojem je sve rekao

Aktualni mu vrijedi do 30. lipnja 2020. godine i nimalo mu se ne žuri s potpisom. Štoviše, u intervjuu koji je u ponedjeljak dao za Radio Monte Carlo Sport između redova je poručio da razmatra opciju odlaska u Real Madrid.

"Ne želim nikakve repove, znam samo da će konačna odluka biti moja i samo moja. Poznajete me, oduvijek sam volio Real, i prije nego što ga je Zinedine Zidane vodio. Vidjet ćemo što će se dogoditi", izjavio je Hazard.

Baš u vrijeme dok je legendarni Zizou bio trener Kraljevskog kluba, Hazarda se počelo povezivati s dolaskom na Santiago Bernabeuu. Zidane je o njemu govorio biranim riječima, predsjedniku Florentinu Perezu govorio je da ga želi dovesti, ali je sprečavajuća okolnost realizaciji transfera bila ta što je u klubu bio Cristiano Ronaldo.

Sad kad je Real Portugalca prodao Juventusu i ljetos nije doveo adekvatnu zamjenu, a u međuvremenu se na igrama i rezultatima itekako osjetilo koliko im Ronaldo nedostaje, spremni su odriješiti kesu za dovođenje jedne svjetske klase.

Veliki je bonus to što bi mogao igrati u Ligi prvaka

Perez već godinama ne može prežaliti što nije uspio dovesti Neymara, a eventualni dolazak Brazilca na Santiago Bernabeu umnogome će ovisiti o tome što će PSG ove sezone napraviti u Ligi prvaka.

Takvi bombastični transferi obično se rade ljeti, ali ovaj put nije nemoguće da se dogodi i u zimskom prijelaznom roku. Razlog je taj što Hazard s Chelseajem ove sezone igra Europsku ligu i u slučaju prelaska u Real imao bi pravo nastupa u nokaut-fazi Lige prvaka.

Hazard je i nakon Svjetskog prvenstva, gdje je s Belgijom osvojio broncu, nastavio s jednako dobrim partijama i u klubu, pa još uvijek nije remetilački faktor u svlačionici, ali bi, u slučaju dodatnih otezanja, to brzo mogao postati.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

River preokretom i golčinom Quintera u produžetku postao prvak Južne Amerike! Slavlje Rivera (Foto: AFP) Slavlje Rivera (Foto: AFP) Slavlje Rivera (Foto: AFP) +8 Slavlje Boce (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider