Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor razočaran

Hajdukov igrač sucu koji je poništio gol: Srami se, sakrij se u rupu, magarac jedan!

Nakon poraza Hajduka na Poljudu od Zagreba, trener „bijelih“ Igor Tudor priznao je da je razočaran…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nema opravdanja za mene igrače, na današnji dan to se nije smjelo dogoditi“, kazao je Tudor nakon utakmice misleći na prosvjed Torcide protiv HNS-a na splitskoj Rivi.

FOTO Zagreb šokirao Hajduk u Splitu, 'bijelima' poništen čisti gol kod 0:0

VIDEO Torcida zaprijetila: Idemo u Zagreb i ne damo nikome da z......a Hajduk!

Zagreb je pobijedio 2:0, no Hajduku je kod 0:0 poništen pogodak Maglice zbog zaleđa kojeg nije bilo.
Tudor to nije želio komentirati, ali imao je primjedbu na igru svoje momčadi.

„Odigrali smo solidno prvo i loše drugo poluvrijeme. Poremetile su nas ozljede Mezge prije utakmice i Maglice tijekom utakmice. Igrači koji su išli u igru odigrali su kao da su pali s Marsa“, kaza je Tudor i dodao:

„Očito je da igranje pred praznim tribinama više utječe na igrače nego što sam mislio. Koliko god mi mislimo da smo Hajduk, činjenica je da u Zagrebu igraju barem trojica igrača koji bi kod nas igrali u prvih jedanaest“, kazao je Tudor i zaključio.

„Očito je bolje igrati s manje kvalitetnim igračima, a fizički moćnijim. Protiv Splita ćemo odigrati pravu utakmicu pred dobro popunjenim Poljudom“, obećao je trener Hajduka.

Igrači Hajduka imali su više primjedbi na suđenje od svojeg trenera. Nakon utakmice, Avdija Vršajević u prolazio je dobacio pomoćnom sucu Conjaru koji je poništio pogodak Hajduku: „Srami se, sakrij se u rupu, magarac jedan“, ispalio je Vršajević, a sudac je samo okrenuo glavu, prenosi Dalmatinski portal.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider