Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vrhunska predstava'

Guardiola sretan nakon gaženja Dinama: Sad možemo na Oktoberfest

Nakon što je čestitao svojim igračima na igri koju su pružili u utorak protiv zagrebačkog Dinama, trener Bayerna Pep Guardiola rekao je da "sad mogu krenuti na Oktoberfest".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac Douglas Costa načeo je Dinamovu mrežu, a ostatak posla obavile su bivše zvijezde dortmundske Borussije, Robert Lewandowski i Mario Goetze. Lewandowski je potopio hrvatskog prvaka s tri pogotka, a Goetze je dodao jedan.

Dinamova igra gora od rezultata: Utakmica istine s Olympiakosom

FOTO Bayern pregazio Dinamo: 'Petarda' uz hat-trick Lewandowskog

FOTO Navijači Bayerna pokazali uvredljivu poruku za Mamića: 'Svatko zna da si lopov'

Mamić: Igrači nisu ispunili plan, hvala svim navijačima

"Želim čestitati igračima na vrhunskoj večerašnjoj predstavi. S Douglasom Costom i Kingsleyjem Comanom naša je igra mnogo bolja. Robert (Lewandowski) i Thomas (Mueller) imaju znatno više prostora u sredini", izjavio je nakon utakmice trener Bayerna Josep Guardiola.

Golgeterska forma Lewandowskog, koji je u posljednja tri nastupa postigao deset pogodaka, impresionirala je i kapetana Bayerna Philippa Lahma.

"Iza njega je nevjerojatan tjedan. Takvom napadaču ne treba dodatni poticaj. Može biti još opasniji nego prošle sezone", rekao je Philipp Lahm za prvog strijelca Bayerna.

Guardiola je najavio proslavu ove pobjede na Oktoberfestu, no neće imati puno vremena za slavlje, jer njega i njegove igrače u nedjelju čeka derbi u Bundesligi u kojem će ugostiti Borussiju Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider