Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imam novu obitelj"

Futacs se emotivnom porukom obratio navijačima Hajduka

Teško ozlijeđeni mađarski napadač ove godine više neće igrati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije katastrofične dijagnoze i spoznaje da je za njega ova polusezona završila Marko Futacs obratio se navijačima Hajduka.

Odlični mađarski centarfor ozlijedio je prednje križne ligamente lijevog koljena u 70. minuti derbija s Dinamom na Maksimiru.

Pao je uz aut-liniju i bolnom grimasom dao do znanja da se radi o teškoj ozljedi. Nažalost, one prvotne (crne) prognoze pokazale su se točnima – Futacs mora na operaciju i sigurno će propustiti čak i zimske pripreme Hajduka.

Futacs je dobio brojne poruke podrške od navijača Hajduka kojima se dan poslije dijagnoze obratio preko klupskog Facebooka:

Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas... Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku vojsku imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider