Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li on problem?

Trener Intera nakon neugodnog poraza okrivio - Brozovića

Europski prvak iz 2010. poražen je na startu ovosezonske Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujućim porazom Inter je otvorio Europa ligu. Nerazzurri su kod kuće izgubili od izraelskog Hapoela Beer Sheve, a nakon utakmice trener Frank de Boer bio je silno razočaran izvedbom svojih igrača.

Iako većina trenera nema običaj izdvajati pojedince, naročito ne nakon poraza, Nizozemac je kao glavnog krivca za poraz označio hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

"Uvjeren sam da je Brozović htio dati sve od sebe, ali isto tako i da može puno bolje. U ovoj utakmici nije dao sve od sebe, ali isto tako nekoliko puta nije imao sreće", poručio je De Boer koji je na poluvremenu ostavio Brozovića u svlačionici.

Inter u teškoj grupi

"Žao mi je navijača koji su bili na stadionu, nisu to zaslužili. Mogu reći da smo kontrolirali utakmicu do primljenog gola, a onda nas je njihov pogodak potpuno poremetio. Potpuno izgubili glavu, nije mi jasno kako se to moglo dogoditi u trenutku kada zaostajemo samo jedan gol za protivnikom i još je puno vremena do kraja da se vratimo. Ljutit sam jer sam uvjeren da smo mogli prvi zabiti gol jer smo imali prilika", kazao je De Boer.

Inter će se morati dobro namučiti za prolaz skupine K. U drugom kolu gostuju kod Sparte u Pragu, a onda im slijede dva okršaja sa Southamptonom te gostovanje kod Hapoela u Izraelu. Ukoliko drastično ne poprave formu, mogli bi ostati bez šansi za jedno od prva dva mjesta i uoči posljednjeg kola u kojem su domaćini Sparti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider