Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javio se i Neymar Sr.

Torres zahvalio „spasiteljima“ Vrsaljku i Gabiju: Navijači slave Hrvata

Atleticovi navijači na društvenim mrežama slave hrvatskog nogometaša koji je prvi priskočio u spašavanju njihova najveća ljubimca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nasreću, s Fernandom Torresom bit će sve OK. Ljubimac navijača Atletica izašao je iz bolnice u La Coruni nakon sinoćnje nesreće koja mu se dogodila na utakmici s Deportivom, kada je nakon zračnog duela s Alexom Bergantinosom pao u nesvijest i hitno je prebačen u bolnicu.

„Dobro se osjećam, zahvaljujem suigračima, navijačima Deportiva na potpori, liječničkom osoblju i svima koji su mi pomogli“, kazao je Torres pa nastavio:

Torres se zahvalio suigračima i publici

„Slična situacija dogodila mi se u reprezentaciji, ali još gora. Onesvijestio sam se i satima kasnije ničeg se nisam sjećao. Sada je to bilo ipak blaže“, kazao je Torres koji će se u najskorije vratiti treninzima, no neće konkurirati za sljedeću utakmicu s Valencijom.

Veliku ulogu u Torresovom brzom oporavku odigrao je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko koji je zajedno s Gabijem prvi priskočio unesrećeniku. Možda je pretjerano reći da su mu spasili život, ali svakako su hitrom i prisebnom reakcijom spriječili daljnje komplikacije izvadivši mu jezik iz ždrijela. Atleticovi navijači na društvenim mrežama slave Hrvata koji je prvi priskočio u pomoć njihovu najvećem ljubimcu.

„Napravili su odličan posao“, izjavio je liječnik Deportiva Carlos Larino koji je prvi od liječničkog osoblja stigao do Torresa i ukazao mu prvu pomoć.
„Torres je nakratko izgubio svijest uslijed jakog udarca. Ubrzo je došao sebi i mislim da će sve biti u redu“, poručio je Larino.

Neymar Sr. još jednom upozorio

Tako je i bilo. Torres se prvo javio iz bolnice i preko društvenih mreža umirio navijače Atletica kazavši da se osjeća dobro i da se nada kako će se uskoro vratiti na teren, a već danas prijepodne izašao je iz bolnice. Torresa su u bolnici podsjetili trener Deportiva Pepe Mel i spomenuti Bergantinos, kojem je laknulo kada je vidio da će s Torresom biti sve u najboljem redu.

Bergantinos neoprezni skok na Torresova leđa podsjetio je na čuveni nasrtaj Kolumbijca Zunige na Neymara na Svjetskom prvenstvu 2014. Stoga ne čudi što se javio Neymarov otac.

"Već davno sam rekao da se takvi startovi moraju strogo kažnjavati. Trebamo li čekati da netko pogine ili ostane invalid!?" poručio je Neymar Sr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider