Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodno iznenađenje

Dok su Delije slavile, Grobari im akcijom izvan stadiona pokvarili slavlje

Žestoko je sinoć bilo u Beogradu, u svakom smislu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crvena zvezda se drugu godinu zaredom plasirala u Ligu prvaka, eliminiravši u play-offu švicarskog prvaka Young Boyse.

Poslije utakmice uslijedilo je morbidno slavlje Delija i igrača Zvezde na beogradskim ulicama, začinjeno vojnom opremom i pjevanjem četničkih pjesama.

Prethodnu tomu, dok je utakmica trajala, navijači Partizana - Grobari - izbušili su gume na desecima automobila koji su bili parkirani u Humskoj ulici.

Stadioni Zvezde i Partizana u Beogradu su udaljeni svega nekoliko stotina metara, a s obzirom da je na Marakanu i Zvezdinu utakmicu došlo čak 47.487 gledatelja, dio njih je bio prisiljen parkirati svoja vozila malo dalje, u Humskoj ulici, gdje se nalazi stadion Partizana.

Kad su poslije završetka utakmice i velikog slavlja odlučili krenuti svojim kućama, mnogi od njih su ostali neugodno iznenađeni po dolasku kod svojih automobila. Vidjeli su probušene gume, a na nekima su bile skinute i felge.

Fotografije oštećenih automobila možete pogledati OVDJE.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme Igrači Zvezde sa šljemovima Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Navijači Zvezde na tenku (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider