Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pljeskom pozdravili transfer

'Dobro da je Liverpool rekao zbogom rasističkom i prevarantskom igraču'

"Dobro odstranjenje. Liverpool rekao zbogom rasističkom, prevarantskom i grizuckajućem napadaču", stoji na naslovnici Daily Maila nakon što je objavljeno da Luis Suarez odlazi u Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski tabloid pljeskom je ispratio odluku Liverpoola da proda Urugvajca, koji prema njegovom mišljenju ruši ugled i kalja ime slavnog engleskog kluba. U tekstu su navedeni svi Suarezovi grijesi, među kojima su i rasistički napad na Patricea Evru, tri grizuća napada na suparničke igrače, te mnoštvo simulacija kojima je Suarez pokušao izboriti kazneni udarac ili karton od suca utakmice.

Zaključak teksta je taj da bi "redsi" i njegovi navijači trebali biti sretni što su se riješili problematičnog napadača, neovisno o tome što je prošle sezone bio najbolji igrač kluba i Premierlige.

Podsjetimo, Barcelona će Liverpoolu platiti 81 milijun eura za njegove usluge, ali ga neće moći koristiti do kraja listopada zbog četveromjesečne suspenzije FIFA-e koju je zaradio zbog posljednjeg incidenta na Svjetskom prvenstvu, kada je ugrizao Giorgija Chiellinija. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider