Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Da smo zabili penal..."

Dinamovci razočarani porazom u finalu Kupa: "Onakav gol se zabija jednom u životu"

Zagrepčani su očekivali da će naslovu prvaka pridodati i Kup, ali to se nije dogodilo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od Igora Bišćana koji je bio ponosan i presretan raspletom finala Kupa, kod Nenada Bjelica dominiralo je razočaranje.

"Rijeka je zasluženo slavila, bolje je iskoristila svoje prilike, mi naše nismo. Nema bolje prilike od jedanaesterca. Bio je to trenutak kada se utakmica lomila, da smo zabili vjerujem kako bi do kraja upisali pobjedu", kazao je Bjelica.

Dinamo je nakon prvog poluvremena gubio 0:2, no u nastavku je zaigrao daleko bolje i bio korak do izjednačenja.

"Dominirali smo, imali posjed, ali nismo nalazili rupu u njihovoj obrani. Dok je Rijeka profitirala iz malo situacija. To je nogomet", izjavio je trener Dinama.

Simon Sluga (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL) Bišćan penicilin za Bjelicu: Suci opet loši! Da je Dinamo pobijedio, podigla bi se velika prašina divider

Bjelica je naglasio kako su Modri na otvaranju drugog dijela krenuli na sve ili ništa.

"Išli smo u apsolutni rizik, vjerovali smo da možemo. Imali smo dobru energije, bili smo blizu izjednačenje, a onda smo primili treći gol. Kvržiću treba čestitati jer se takav gol zabija jednom u životu", istaknuo je Dinamov trener koji je osvrnuvši na cijelu sezonu rekao kako mora biti zadovoljni jer je bila, kako je rekao, "gotovo pa perfektna".

"Nismo bili inferiorni u Europi nikome. Idemo dalje, trebamo sljedeće sezone pokušati osvojiti dvostruku krunu", zaključio je Bjelica.

Oršić: Unazadilo nas je to što je toliko trajala odluka

"Mislim da smo imali igru, držali smo to dobro, prvi put su nam blizu došli u 20. i nekoj minuti i to je bio gol. Dva bezvezna gola, vratimo se dobro u igru, a penal da smo zabili, mislim da bismo riješili to. Dali smo sve od sebe", kazao je Emir Dilaver dok je strijelac Mislav Oršić dodao:

"Ne bih rekao da nismo bili svoji. Mislim da smo dominirali do njihovog gola, nismo stvorili neke izrazite šanse, ali lopta je bila kod nas, oni su nešto na kontre, taj drugi gol su zabili iz ničega, a onda nam se teško bilo vraćati. Drugo poluvrijeme isto, igramo dobro, vraćamo se, imamo penal. Najviše nas je unazadilo to što je dugo trajala ta cijela odluka, i da je promašio, a da je kraće trajalo, ne bi toliko splasnula ta euforija, ali dobro što je tu je."

gol expired Dinamo apsolutni rekorder, a Rijeka se opasno približila Hajduku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider