Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Vrijedan i sladak trofej"

Bišćan nakon osvajanja Kupa za Dnevnik Nove TV: "Ponosan sam, ne sjećam se kad je Dinamo bio jači"

Bišćan je s Rijekom napravio odličan posao, osvojio je Kup i drugo mjesto u HNL-u ove sezone.

Igor Bišćan i Stipe Antonijević (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Igor Bišćan odveo je Rijeku do osvajanja Hrvatskog nogometnog kupa protiv favoriziranog Dinama. Na stadionu Aldo Drosina u Puli Riječani su bili bolji od novog starog prvaka i po peti put su uzeli Rabuzinovo sunce. Poslije utakmice s Rijekinim trenerom u Dnevniku Nove TV razgovarao je reporter Stipe Antonijević.

Gospodine Bišćan, čestitke na osvajanju Kupa. Kako ste vidjeli utakmicu, koliko vam ovo znači?

"Hvala na čestitkama! Ah, što da kažem? Presretan sam, zaista sam presretan i ponosan i na svoje dečke i na cijeli klub. Odigrati jednu ovakvu utakmicu protiv Dinama koji je odlična momčad nije jednostavno, nije lagano. Dečki su kad je bilo najpotrebnije bili dobri, kad je bilo potrebno se braniti bili požrtvovni, kad je trebalo preživljavati - preživljavali. Simon, Zoki, svi su dali sve što su imali i na najbolji mogući način smo priveli ovu sezonu kraju."

Koliko vama osobno znači što je taj Kup osvojen baš protiv Dinama?

"Pa znači, u svakom slučaju mi znači. To je satisfakcija za ogroman rad kojeg smo odradili od mog dolaska, i meni i svima. Nema boljeg značina nego nešto ovako doživjeti kao potvrdu da se isplati to što radimo. Pobjeda ima stvarno veliku težinu jer igrali smo protiv Dinama za kojeg se ne sjećam kad je bio jači. Ni u mom vremenu nije bio bolji, tako da s te strane ovo osvajanje Kupa se čini još vrijednijim i slađim."

Hoće li ovo biti ona točka preokreta u odnosima s Armadom? Neće više biti nesuglasica?

"Ne bih sad sebe stavljao u prvi plan. U prvom planu je ova super ekipa i klub. Što će biti - biti će. Od prvog dana na isti način odgovaram na to pitanje, a život nek donese što donese. Ja ću pokušavati raditi ono što je najbolje u mojoj moći za Rijeku."

Igor Bišćan i Stipe Antonijević (Foto: GOL.hr) Igor Bišćan i Stipe Antonijević (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider