Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki igrač

VIDEO Majstor u akciji: Pogledajte što radi Bilićev as

Bivši hrvatski izbornik pravi je sretnik što ima takvog majstora u momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice devetog kola Premierlige između West Hama i Sunderlanda kamere su zabilježile nešto što ne viđamo baš često.

Dimitri Payet je na treningu Čekićara tehnicirao sa - žvakaćom gumom.

Najbolji igrač West Hama u posljednjih godinu dana od dolaska iz Marseillea je igrački eksplodirao i potvrdio se kao jedan od najboljih ofenzivnih veznih na Otoku. Payet s loptom može sve, a sad je otkrio kako mu nije problem niti kad umjesto lopte na raspolaganju ima žvakaću gumu.

Payet će na proljeće navršiti 30 godina, ali unatoč skorom ulasku u četvrto desetljeće života odbio je ovog ljeta odlazak u Kinu za višestruko veću godišnju plaću u odnosu na onu koju ima u West Hamu.

Njegovo buđenje jamac izlaska iz krize

Zbog nastupa na Europskom prvenstvu gdje je odigrao odlično za reprezentaciju Francuske propustio je veći dio West Hamovih priprema, ali sad se polako vraća u formu iz prošle sezone kada je uvršten u idealnih 11 Premierlige.

Protiv Sunderlanda je upravo on dodao Winstonu Reidu za pobjednički pogodak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Bio je to gol koji je izazvao prosvjede gostujućeg menadžera, ali suci su procijenili da zaleđa nije bilo pa Payetu ostaje upisana asistencija, njegova četvrta ove sezone u Premierligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider