Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaleđe - da ili ne?

Bilićev kolega bijesan, Slaven mu odgovorio bez fige u džepu

Bivši hrvatski izbornik ispao je vrlo kolegijalan u reakcijama na sporni pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić može odahnuti. U 9. kolu Premierlige njegov West Ham izborio je pobjedu u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Winston Reid zabio je na Payetovo dodavanje za pobjedu Čekićara protiv Sunderlanda (1:0). West Ham je tako izborio drugu pobjedu u nizu po prvi put od travnja.

"Ne pamtim kada smo tako dobro odigrali prvih 25 minuta. Bili smo odlični, oštri, stvarali smo prigode, već tada smo trebali voditi dva razlike. U drugom poluvremenu suparnik je prijetio. Međutim, zadnjih 15 minuta smo pritiskali i tražili pogodak. Od Reid se očekuje da zabije glavom, no bila je to dobra odluka otići na rub šesnaesterca",rekao je Bilić.

Gosti se ljute na suca, tvrde kako je Reid zabio iz zaleđa jer je navodno njegov igrač ometao vratara.

"Pogledao sam gol i jako je teško odlučiti sucu. Priznajem, i ja bih se uzrujao da igram za Sunderland, ali zbilja na kraju mislim da nije bilo zaleđe. Nama je ova pobjeda veliki poticaj. Sada imamo dvije pobjede, a nismo primili pogodak. Ništa vam ne može dati veći poticaj od toga. Sada idemo dalje", podvukao je trener West Hama.

Trener gostiju David Moyes tvrdi kako pogodak nije trebao biti priznat.

"Bilo je čisto zaleđe. Lako možete vidjeti po kretanju suca da nije siguran. Nije trebao priznati pogodak", istaknuo je Moyes.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider