Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gužva na vrhu

Bilić ima još jednog spasitelja: Tri boda i bijeg iz zone ispadanja u 95.!

West Ham Slavena Bilića sretno je i spretno stigao do nova tri boda kojima je pobjegao iz zone ispadanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham Slavena Bilića isplivao je iz zone ispadanja minimalnom 1:0 pobjedom protiv Sunderlanda u sklopu 9. kola engleske Premierlige. Nakon Dimitria Payeta Bilić je dobio još jednog specijalistu za pogotke u samim završnicama utakmice - Winstona Reida.

Igrala se peta minuta sudačke nadoknade, Payet je kratko izveo korner, doveo loptu na rub šesnaesterca odakle ju je Reid lijevom nogom raspalio i kroz šumu nogu poslao u nebranjeni dio mreže.


36 by smoki-bobi

'Čekićari' su pobjedom skočili na 15. mjesto i sada imaju samo dva boda manje od primjerice devetog Watforda!

Momčadi koje se bore za vrh ljestvice, Tottenham i Arsenal, kiksale su u ovom kolu. Nakon šest uzastopnih prvenstvenih pobjeda Arsenal je na svom stadionu odigrao 0-0 protiv novaka u ligi Middlesbrougha. Tottenham je gostovao kod Bournemoutha, i također je završilo 0-0.

Aktualni prvak Leicester, nakon teških poraza od Manchester Uniteda i Chelseaja, kod kuće je dobio Crystal Palace s 3-1. Za "lisice" su zabili Ahmed Musa (42), Shinji Okazaki (63) i Christian Fuchs (80), dok je Cabaye zabio za goste.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Liverpool je na svom stadionu pobijedio West Bromwich Albion sa 2-1, a hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za "redse". Bio je blizu pogotka u 58. minuti, ali je njegov udarac glavom obranio Foster.

Za Liverpool su zabili Sadio Mané (20) i Philippe Coutinho (35), dok je strijelac za goste bio Gareth McAuley (81).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider