Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje top tema

Cure detalji razmjene Real – Man United: Tko će bolje proći?

Madridski sportski list AS i drugi dan zaredom na naslovnici gura priču o odlasku Sergija Ramosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Opet je naslovnica AS-a u znaku Sergija Ramosa i njegovog navodnog odlaska iz Real Madrida. Ovaj sportski list iz Madrida već nekoliko dana intenzivno piše o velikom nezadovoljstvu nogometaša iz Seville odnosnom kluba prema njemu. Mnogi su to proglasili 'reketarenjem' Reala, jer Florentino Perez odbija podići plaću Ramosu, a ovaj odbija produžiti ugovor koji ističe 2017. godine.

I sad je stvar otišla toliko daleko da se upleo i Manchester United koji je Madriđanima poručio: 'OK, želite De Geu? Dajte nam Ramosa'. AS piše kako su s Old Trafforda navodno ponudili 30 milijuna eura i svog španjolskog vratara za 29-godišnjaka, jednog od najboljih stopera na svijetu.

De Gea je praktički odlučio vratiti se u Madrid, pa su u Manchesteru odlučili poentirati iz cijele ove situacije. Obrana im je slabiji dio momčadi, a ovih se dana vrhunski stoper ne može baš tako kupiti. Zna to najbolje Barcelona.

No, ovo zanimanje ima korijene još od prije nekoliko mjeseci. AS tvrdi da se prije dva mjeseca Ramosov brat i menadžer, Rene susreo s ljudima iz Uniteda u Londonu. Brat zasad šuti, samo je demantirao pomalo nestvarnu glasinu o odlasku u Barcelonu. Navodno je, piše isti izvor, Manchester spreman Ramosu dati godišnju plaću od 12 milijuna eura. To je duplo od onoga što sad zarađuje na Bernabeuu.

Ako ova sapunica uistinu bude imala ovakav scenarij, Real će ostati bez stupa obrane, a Manchester United bez vratara za sadašnjost i budućnost koji ih je često održavao na životu u utakmicama prošle sezone. Tko će više izgubiti, a tko dobiti? Onaj tko bude našao bolje zamjene.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider