Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pellegrini ne spava

VIDEO 'Panika' u Manchesteru nakon što je Real objavio video

Za tri dana igra se uzvratni susret polufinala Lige prvaka u kojem Real Madrid dočekuje Manchester City...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog ćemo tjedna saznati finaliste najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja Lige prvaka. U utorak Bayern dočekuje Atletico, a u srijedu madridski Real ugošćuje Manchester City. Posljednje spomenuta utakmica izaziva veći interes, a mnoge uoči tog dvoboja zanima samo jednog pitanje: je li Cristiano Ronaldo spreman?

Portugalac je propustio već tri utakmice zbog problema s bedrenim mišićem i bio je pod velikim upitnikom za uzvratni susret protiv Cityja. No čini se da su se sati i sati treninga i rehabilitacije isplatili Ronaldu koji se u nedjelju konačno priključio suigračima i počeo raditi s loptom.

Napadač Real Madrida odradio je prvu polovicu treninga pod budnim okom liječnika Joaquina Juana koji vodi cijeli oporavak, a onda se priključio igračima u radu s loptom. Portugalac je trčao, tehnicirao, udarao loptu... No, još treba pričekati srijedu i dan kada će morati proći službeni test fizičke spreme da dokaže da je fit.

No osmijeh koji je Ronaldo imao nakon odrađenog treninga govorio je više od tisuću riječi. Osmijeh je govorio 'ništa me ne boli i spreman sam zaigrati kako bih ušao u svoje četvrto finale Lige prvaka'. Hoće li njegovo prisustvo na travnjaku pomoći Realu da izbori kartu za finale na San Siru (Milan) tek treba vidjeti.

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini sigurno neće biti zadovoljan ovim informacijama, pogotovo nakon što je njegova kombinirana momčad primila četiri komada u utakmici protiv Southamptona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider