Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG postigao dogovor

Panika u Realu: Ronaldo jako uzrujan, kompromitirajuća fotografija iz Pariza

Nastavljaju se spekulacije oko toga gdje će Cristiano Ronaldo igrati sljedeće sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nikad ne odustani, budi pozitivan“, poruka je Cristiana Ronalda na Twitteru nakon što je propustio prvu utakmicu polufinala Lige prvaka njegova Real Madrida na gostovanju kod Manchester Cityja.

Ronaldo nije prošao posljednji liječnički test pred utakmicu na Etihadu pa ga je trener Reala Zinedine Zidane ostavio na klupi za pričuvne igrače. Na društvenim mrežama pojavila se snimka uoči izlaska igrača Reala na zagrijavanje gdje Ronaldo gestikulacijom i mimikom jasno daje do znanja da neće igrati. Portugalac je navodno htio igrati, ali Zidane mu nije dopustio. Francuski trener nije želio ništa riskirati, želi imati Ronalda spremnog za uzvrat u Madridu sljedećeg tjedna.

„Nezgodna je ozljeda, moram još malo pričekati. Da je bilo finale Lige prvaka, igrao bih“, izjavio je Ronaldo nakon utakmice koja je završila bez postignutih pogodaka.

Ronaldo se ozlijedio na utakmici pretprošlog kola Primere s Villarrealom na Santiago Bernabeuu. Propustio je gostovanje kod Raya Vallecana u subotu i činilo se da će gotovo sigurno zaigrati protiv Manchester Cityja. No, to se nije dogodilo. Marca piše kako je detektiran novi problem u odnosu na stanje u petak. Nije sasvim jasno radi li se o novoj ozljedi ili obnovi ozljede koju je zadobio na utakmici s Villarrealom kada je ozlijedio butni mišić.

Bez obzira na njegove ohrabrujuće izjave, lako je moguće da Ronaldo propusti i uzvratnu utakmicu. Ronaldo je zbog toga navodno jako uzrujan, ali prema van pokušava ostati miran i optimističan. I u Realu su navodno svi iznimno zabrinuti, ali za sada ne žele o tome javno govoriti. Kroz "fasadne pukotine" Bernabeua nazire se lagana panika. Jasno je da Real nije isti s Ronaldom i bez Ronalda.

Kako god, gotovo u isto vrijeme dok je Ronaldo s klupe gledao meč na Etihadu, u španjolskim medijima pojavila se informacijama o njegovom navodnom dogovoru s PSG-om. Ukratko, Parižani će imati prednost pred svim ostalim klubovima u slučaju da Ronaldo na kraju sezone odluči napustiti Real. Do dogovara je došlo nakon serija sastanaka Ronalda i predstavnika PSG-a u Parizu i Madridu. Gotovo svi europski i svjetski mediji prošlog tjedna objavili su vijest da je predsjednik PSG-a poslao zrakoplov po Ronalda u Madrid kako bi se sastali u Parizu. Obje strane su to demantirale, no El Mundo Deportivo piše kako je France Football navodno došao do fotografije na kojoj se Ronaldo jasno vidi u limuzini koju vozi osobni vozač Nassera Al Khelaifija, što bi trebalo značiti da je ipak bio u Parizu.

Francuski mediji već mjesecima pišu kako glavni čovjek pariškog kluba čini sve da Ronalda dovede na Park prinčeva. Kako bi ispunio taj naum ponudio je Ronaldu najveću plaću na svijetu. Spekulira se da je riječ o cifri između 25 i 30 milijuna eura neto po sezoni.

Međutim, madridski mediji spekuliraju da će predsjednik Reala Florentino Perez uskoro slavodobitno objaviti produženje ugovora s Ronaldom, koji će značiti Portugalčev ostanak na Bernabeuu barem još jednu sezonu.
Čini se da će puno toga ovisiti o uspješnom ili neuspješnom završetku sezone. Ako Real dođe do barem jednog važnog trofeja, prvenstva ili Lige prvaka, Ronaldov ostanak čini se sasvim izvjesnim. Međutim, ako se dogodi da Real drugu sezonu zaredom ostane kratkih rukava, može se pretpostaviti kakva će biti reakcija navijača Reala. U tom slučaju sve će biti moguće.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider