Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'imamo dobar odnos'

Zabio hat-trick pa skočio u avion: Tajni ponoćni susret Ronalda i naftaša

Taman kada se činilo da je u Realu zavladala idila, France Football objavio je članak u kojem je otkrio tajnu Cristiana Ronalda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni francuski nogometni magazin France Football ugasio je euforiju među navijačima Real Madrida koji je prošao u polufinale Lige prvaka i u potpunosti se uključio u utrku za prvaka Španjolske. Nakon što je postigao hat-trick kojim je Real okrenuo Wolfsburg u četvrtfinalu Lige prvaka Cristiano Ronaldo privatnim je avionom otputovao u Paris gdje se sastao s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem, tvrdi France Football.

"Nakon hat-tricka Ronaldo je privatnim avionom otputovao u Paris. Na aerodromu ga je pokupio privatni vozač Al-Khelaifija, te ga odveo u hotel Costes u centru Pariza gdje se sastao s glavom pariškog kluba. Ronaldo se već idućeg jutra diskretno vratio u Madrid (oko 8 sati) i prisustvovao na treningu u 11 sati", piše France Football.

Predsjednik PSG-a nije želio potvrditi, ali ni negirati njegov sastanak s Ronaldom, već je samo zagonetno rekao da on i Cristiano Ronaldo imaju dobar odnos. Podsjetimo, PSG će ovoga ljeta sigurno u kupovinu jer ugovor istječe najvećoj zvijezdi momčadi - Zlatanu Ibrahimoviću.

Podsjetimo na studeni prošle godine kada su se u miks zoni nakon utakmice PSG-a i Real Madrida u skupini Lige prvaka ugodno pozdravili Al-Khelaifi i Ronaldo, koji je pritom namignuo PSG-ovom moćniku. Nedugo prije toga, na kraju utakmice, je stigao i do trenera Parižana Laurenta Blanca i nešto mu šapnuo na uho.

Ovo nije prvi put da se spominje potencijali transfer Ronalda u PSG. Francuski klub pokušao je još prošlog ljeta dovesti Portugalca, postojala je i ponuda na stolu, ali je cijela priča stala nakon što je Real odbio, navodnih, 150 milijuna eura.

U studenom prošle godine priča se obnovila, ali je ovoga puta Real bio zainteresiran za trgovanje, no inzistirao je da cijena iznosi 150 milijuna eura. PSG bi pak Ronaldu godišnje dao 18 milijuna, plus bonusi.

Cijela se priča nakon toga stišala, a kako se bliži kraj sezone i početak prijelaznog roka čini se da se ponovno obnavlja. Hoće li Real prodati svog 31-godišnjeg napadača i zaraditi više nego što ga je platio tek treba vidjeti nakon završetka Europskog prvenstva u Francuskoj. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider