Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je otvoreno

Zidane objasnio zašto je Ronaldo ostao na klupi: 'Nije se slagao s mojom odlukom'

Real Madrid odigrao je 0:0 na gostovanju u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prve utakmice u Manchesteru nismo dobili ime kluba koji je bliži velikom finalu Lige prvaka u Milanu. Real je izvukao 0:0, ali nije taj rezultat ni loš za City. Odluka pada sljedeće srijede na Santiago Bernabeuu.

''Na kraju mislim da je ovo dobar rezultat. Bila je ovo teška utakmica, dobro odrađena iako uvijek od igrača želim još više. Drugo poluvrijeme smo odigrali bolje. Važno je da nam rezultat odgovara, ali smo morali postići pogodak s prilikama koje smo imali. Sada je važno da se odmorimo, u uzvratu su šanse jednake'', poručio je Zinedine Zidane.

Navijači Reala bili su iznenađeni kada su izašli službeni sastavi. Nigdje se nije pojavilo ime Cristiana Ronalda koji je propustio utakmicu kod Raya Vallecana za vikend. Ozljeda butnog mišića ipak je malo ozbiljnija.

"Nisam želio riskirati s Cristianom. Nije se slagao s odlukom, ali želimo da se što prije oporavi. Želimo da bude s nama u uzvratu i mislimo da bi se trebao oporaviti do tada."

Zizou je tako napokon skupio hrabrosti i ostavio premorenog Portugalca na klupi. Problema je tijekom utakmice imao i Karim Benzema koji je odigrao tek prvih 45 minuta.

"Na kraju je i Benzemu nešto mučilo. Šteta, jer je želio igrati, ali nije mogao pa sam ga morao izvaditi na poluvremenu. Vidjet ćemo što će biti s uzvratom."

"Svi igrači znaju da su važni. Kada nedostaju igrači poput Cristiana i Benzeme, postoje drugi koji će odigrati dobro. Zajedno ćemo se izboriti za prolaz," zaključio je trener Real Madrida.

"Hvala Bogu, suigrači su napravili dobar posao. Svi su bili fokusirani i zato nismo imali većih problema. Željeli smo pobijediti. Pobjeda je bila važna, ali i 0:0 je dobar rezultat. Kod kuće moramo dobiti utakmicu," rekao je nakon utakmice Keylor Navas i dodao:

"Svi smo svjesni koliko jako moramo raditi u ovakvoj utakmici. Moji su suigrači pokazali da će dati sve od sebe kada dođu u priliku."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider