Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pellegrini odmarao

VIDEO Southampton uništio Manchester City hat-trickom Manea

S mislima u Madridu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, Manchester City doživio je katastrofu kod Southamptona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici engleske Premierlige Southampton je kod kuće slavio protiv Manchester Citya s 4-2, te stigao na sedmo mjesto ljestvice.

City je doživio težak poraz u Southamptonu i to pred uzvratni ogled polufinala Lige prvaka u srijedu kod Reala u Madridu. Junak utakmice bio je napadač domaćih Sadio Mane koji je postigao "hat-trick" (28, 56, 68), a u strijelce se upisao i Shane Long (25), dok je golove za City postigao Kelechi Iheanacho (44, 78).

Southampton je s 57 bodova preskočio Liverpool, koji je ranije danas poražen kod Swanseaja, na sedmom mjestu, dok je City ostao četvrti s 64 boda, četiri više od Uniteda i tri manje od Arsenala.

U ranije odigranim utakmicama Leicester City nije uspio osvojiti svoj prvi naslov prvaka, ali je stigao doslovno na milimetar od njega. Naime, remizirao je na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda i sada čeka kiks Tottenhama u ponedjeljak. 'Spursi' u posljednjoj utakmici kola gostuju kod Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider