Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tanki živci

VIDEO Ronaldo opet izgubio živce: Prijeti li mu zbog ovog suspenzija?

Frustracije Cristiana Ronalda ponovno su izašle na površinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da su ponajboljem nogometašu svijeta živci vrlo kratkih proteklih dana pokazala je i sinoćnja utakmica u kojoj je Borussia Dortmund dočekala madridski Real. Cristiano Ronaldo zaokupio je internetsku pažnju prošlog vikenda kada je navodno majku trenera Zinedine Zidanea nazvao k..... u trenutku kada ga je ovaj odlučio izvaditi iz igre 20-ak minuta prije kraja susreta.

Njegovo čudnovato ponašanje nastavilo se i večer uoči utakmice na treningu kada je nemilice uklizivao Karimu Benzemi i Garethu Baleu, te iz frustracije napucavao loptu. Suigrači su ga gledali u čudu i nisu mogli vjerovati što radi.

U Dortmundu je vjerojatno ponovno psovao, ali pritom je i nogom pokušao udariti Marcela Schmelzera koji ga je omeo pri pokušaju da dođe do lopte. Nijemac mu je ušao u putanju i namjerno ga srušio, a Ronaldo je s poda nogom zamahnuo prema Nijemcu. Manji kontakt bio je ostvaren, ali sudac Mark Clattenburg nije reagirao.

Ako je sucu promaknuo ovaj detalj nije i brojnim kamerama koje snimaju susrete. Stoga postoji vjerojatnost da nakon pregleda snimke Disciplinska komisija UEFA-e odreže kaznu portugalskom napadaču.

Podsjetimo, Ronaldo je i prošle sezone imao nekoliko pokušaja udaranja suparnika bez lopte i nijednom nije bio kažnjen zbog toga. Čini se da ništa nije naučio iz prošle sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider