Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemci ga sprdaju

VIDEO Pobješnjeli Ronaldo nastavlja 'ludovati': Bale, Modrić i društvo zaprepašteni!

Ronaldo je velike frustracije i nezgodan karakter iskazao i na sinoćnjem treningu Reala na Westfalenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slike gnjevnog izlaska s travnjaka i psovanja Cristiana Ronalda na utakmici s Las Palmasom obišle su svijet. Uoči derbija drugog kola Lige prvaka između Borussije Dortmund i Real Madrida, utakmice koji nestrpljivo iščekuje cijela Europa, njemački mediji zbijaju šale na račun Realove ucviljene zvijezde.

Plamti sukob u Realu, Zidane kipti: Ovo su pravi razlozi zašto je Ronaldo 'pukao'

Visokotiražni tabloid Bild Ronaldu je prilijepio nadimak „Morronaldo“, a aluzijom na izgled njegova lica kada ga je Zinedine Zidane izvukao s terena.
„Dortmund će obrisati osmijeh s Ronaldova lica“, sijeva s naslovnice Bilda na kojoj je Portugalac raširio osmijeh pred objektivima njemačkih fotografa nakon izlaska iz zrakoplova.

Bild se šali na račun Ronalda

Nije prvi put da se Bild sprda s Ronaldom. Nakon što je Wolfsburg prošle sezone pobijedio Reala u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, njemački tabloid Ronalda je nazvao „KOnaldo“. Portugalac im je začepio usta u uzvratnoj utakmici kada je odveo Real u polufinale. Bild je častio Ronalda i na Euru u Francuskoj nazivajući ga najarogantnijim i najegoističnijim nogometašem svijeta. Ronaldo je opet izašao kao pobjednik; Njemačka je ispala u polufinalu, a Portugal je otišao do kraja. Iako Ronaldo nije previše participirao u rušenje Francuske, na kraju je ipak podigao trofej.

Real stiže na Westfalen nakon dvaju ligaških remija koji su izazvali potres i razmirice na Santiago Bernabeuu. Najveća zvijezda kluba i trener očito nisu više u ljubavi. „Zagužvala“ se situacija u svlačionici „kraljeva“, atmosfera je izrazito napeta, čini se da je dovoljna još samo jedna iskra da se dogodi „eksplozija“, a ta iskra mogao bi biti poraz u Dortmundu.

Ronaldo nastavlja "ludovati"

Ronaldo se još nije odljutio, nezgodan karakter i očito velike frustracije iskazao je i na sinoćnjem treningu Reala na Westfalenu. Portugalac je opet „ludovao“, iako je znao da ga kamere snimaju tako da je očito da je to namjerno radio. Cijelo vrijeme izgledao je srdito, stalno je nešto komentirao i prigovarao, mahao rukama i pravio grimase. Prilikom igranja ševe bacio se u noge prvo Karimu Benzemi pa potom još žešće Garethu Baleu, koji se jedva izmaknuo i u čudu ga pogledao, da bi Ronaldo naposljetku gnjevno nabio loptu kada ga je James nehotice pogodio u ruku.

Bila je to ne odveć oštra lopta, ništa posebno, ali Ronaldo se uhvatio za ruku kao da ju je slomio, mrseći nešto sebi u bradu ljutito je uhvatio loptu i nabio je na tribine. Modrić, Bale, Benzema, James i ostali igrači Reala te treneri tijekom cijelog treninga samo su se pogledavali. Čini se da se obijesni Ronaldo svima popeo na vrh glave.

Najava odlaska?

Engleski mediji odmah su izvukli iz arhiva gradski derbi Manchester Uniteda i Manchester City iz 2009., kada je Alex Ferguson izvadio iz igre Ronalda u 58. minuti, a ovaj je na sličan način reagirao kao na utakmici Las Palmasom. Tog ljeta Ronaldo je napustio Old Trafford i u spektakularnom transferu prešao u Real. Aluzija engleskih medija prilično je jasna. Možda se i ovaj put ponovi povijest, samo u obratnom smjeru?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider